Άρης: Ως θεός του πολέμου, δεν έδειξε οίκτο

Άρης: Ως θεός του πολέμου, δεν έδειξε οίκτο

Άρης: Ως θεός του πολέμου, δεν έδειξε οίκτο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-0 υποχρέωσε τον Διαγόρα Βατίου, που έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βγει έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Στα σκουπίδια πέταξε ο Διαγόρας Βατίου το σπουδαίο «διπλό» που κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική στο Παραδείσι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να «καβαλήσει», για πρώτη φορά φέτος, τη γραμμή του υποβιβασμού.

Ο Άρης δεν συμμερίστηκε την πιεστική ανάγκη των «κυανέρυθρων» για βαθμούς, στήριξε με ένα μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι το δικό του «θέλω», που δεν είναι άλλο από την κατάληψη της 5ης θέσης της τελικής βαθμολογίας και «χτυπώντας» σε καίρια σημεία, έφυγε από το Βάτι με το υπέρ του 3-0.

Σ’ ένα κλειστό ματς, όπως ήταν το προχθεσινό, οι ευκαιρίες ήταν αναμενόμενα λίγες και από πολύ νωρίς έγινε εμφανές, πως νικήτρια θα αναδεικνυόταν η ομάδα που θα τιμωρούσε πρώτη το μεγάλο λάθος.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σάββενα βρήκαν ένα τέτοιο στο 43’ και ήταν αμείλικτοι.

Ο Παπαοικονόμου σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήρε ύψος, με τον Μάλλιο να προλαβαίνει την έξοδο του Δαρζέντα και να ανοίγει στο σκορ με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σε όλο το προηγούμενο διάστημα δεν απείλησαν παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ, όχι μόνο δεν βρήκαν-ίσως υπό την πίεση του άγχους- την απάντηση, αλλά στο 56’ είδαν τις ελπίδες τους για ανατροπή να γκρεμίζονται.

Μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Παπαοικονόμου ξεχύθηκε προς τα αντίπαλα καρέ και σιγούρεψε το 0-2 πασάροντας την μπάλα, προ του Δραζέντα, στον Μάλλιο, που την έσπρωξε στην κενή εστία.

Το τελικό 0-3 έγινε στο 78’ δια ποδός Δημητριάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε, με προβολή από κοντά, τη λανθασμένη εκτίμηση του Δαρζέντα μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Χατζηλιόντας από τα δεξιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννουκάς, με βοηθούς τους Κόττορο και Αυγενικού.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Δαρζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (70’ Κωστάκης), Κατσαρής, Πουλάι (72’ Πόλο), Καλημέρης (87’ Λεσιώβας), Πλαγγέντης (59’ Παπουρδάνος), Ζωάννου.

Άρης: Βαρέλης, Δημουλάς, Δανάς (87’ Μουστάκας), Καλοπήτας, Πομπού, Δημητριάδης, Παπαοικονόμου (80’ Σφυριαλλάς), Γιακουμάκης (57’ Θοδωρή), Μάλλιος (80’ Μπαρμπαντώνης), Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης