Ζημιωμένη η ΑΕ Κως

Ο ΑΕΡΑ πήρε βαθμό στην Κω από την τοπική Αθλητική Ένωση, όντας πολύ σημαντικό για κείνον, αλλά με το αποτέλεσμα να είναι επιζήμιο για την ομάδα της Κω.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κατά τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και στην πρώτη φάση μάλιστα προηγήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και παρά το γεγονός πως οι της Κω δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, ισοφάρισαν στο 26΄ και «γύρισαν» προσωρινά το ματς στο 43΄.

Η Κως ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και το ματς ήρθε στα ίσια.. Ο ΑΕΡΑ ήταν δημιουργικός μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει το τρίτο του γκολ και το ισόπαλο 2-2 παρέμεινε.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ  

2΄ Ο Γ. Κεφαλιανός κέρδισε την μπάλα από τους αμυντικούς και πλάσαρε τον Τζήμα για το 1-0.

26' Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-2,  όταν ο Ποζατζίδης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής από την λάθος απομάκρυνση του Ντιμιτρίεβιτς , την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μαθιό, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

43' Οι του ΑΕΡΑ πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Γαιτάνος έκανε ωραία βαθιά μπαλιά στον Μαθιό, εκείνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε με τον Ντιμιτρίεβιτς να αποκρούει, αλλά ο Φιλιππάκος που πήρε τη μπάλα από κοντά έκανε το 1-2.

46΄Ο Χιούσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζιώγας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζαίμι από κοντά έκανε το 2-2.

47΄Σε σουτ του Γιώργου Κεφαλιανού εκτός περιοχής, η μπάλα αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα..

Χωρίς πρόβλημα ο Φραγκιαδάκης. Πολλά παράπονα για κάποιες για τους Ντόκο, Καραμουτα είχαν οι φιλοξενούμενοι .

Οι συνθέσεις

ΑΕ Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος (46' Χιούσι), Κεφαλιανός Μ., Ηλιάδης, Ζαίμι, Τρικοίλης, Χατζηφούντας, Οχτάρας, Τογρού (59' Βασιλειάδης), Κεφαλιανός Γ (83' Παπανικολάου), Κουρζής (46' Ζιώγας).

ΑΕΡΑ: Τζήμας, Γιαννακάκης (40' λ.τ Στεφανής), Κωνσταντινίδης, Πιτσουρδάκης, Ποζατζίδης (65' Χατζηβαλσάμης), Ροκάι, Φιλιππάκος (90' Ζάχαρης), Γαϊτάνος, Στελλάς, Μπεγλεκτσής, Μαθιός.