Η Ρόδος είναι η πρωταθλήτρια και το απέδειξε

Η Ρόδος είναι η πρωταθλήτρια και το απέδειξε

Η Ρόδος είναι η πρωταθλήτρια και το απέδειξε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Δε χαρίστηκε στον Διγενή που «καιγόταν» για βαθμούς και τον νίκησε μέσα στα Κοσκινού με 4-1

Την ανωτερότητα της για άλλη μια φορά απέδειξε η ομάδα της Ρόδου, που προχθές στο γήπεδο Κοσκινού νίκησε τον Διγενή με 4-1. Αν και οι γηπεδούχοι «καιγόντουσαν» για βαθμούς, οι «πράσινοι» δεν τους χαρίστηκαν και παίζοντας το παιχνίδι τους έφτασαν στη νίκη με το Σάκη Δέδε να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 25’ αλλά οι Κοσκινιάτες απάντησαν γρήγορα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. ‘Όμως και πάλι τα «ελάφια» εκμεταλλευόμενοι νέο αμυντικό λάθος πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και μόνο στο τελευταία λεπτά του ματς ζωήρεψε πάλι, με τους Ρόδιους να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα και να φτάνουν στο ευρύ 1-4.

Φάσεις Γκολ:

10’ Ο Αλιμερκάι έκανε συρτή σέντρα, ο Δημητριάδης έπιασε το πλασέ, αλλά ο Μανώλαγκας έδιωξε σε κόρνερ.

25’Λάθος του Μανώλαγκα, η μπάλα έφτασε στον Δημητριάδη που έκανε το πλασέ, απέκρουσε ασταθώς ο γκολκίπερ του Διεγενή, αλλά με νέο πλασέ ο Δημητριάδης έκανε το 0-1.

28’ Ο Λυριστής εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαΐλης με κεφαλιά πάσα έδωσε στον Πατσιούρα, που με γυριστό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1.

37’ Νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Τσουλάκος έδωσε πάσα στον Μπίσα που με πλασέ σημείωσε το 1-2.

87’ Ο Κιοσέογλου έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση κι έδωσε πάσα στον Μπίσα, που με κούρσα από αριστερά πέρασε τον αντίπαλο του και με πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-3.

89’ Συρτή σέντρα του Κιοσέογλου από σριστερά, ο Αλιμερκάι πήρε τη μπάλα ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Τσέτσο, Ναζιρόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Διγενής: Μανώλαγκας, Μοσκιού (72’ Κατσαμάκης), Κώτης, Ζαχαρίας, Πουλβανίδης, Μαΐλης, Χατζηνικόλας, Σιαμαντούρας (83’ Εξουζίδης), Διακάκης (64’ Κετσές), Λυριστής, Πατσιαούρας.

Ρόδος: Ράτζα, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος (64’ Κιοσέογλου), Σουλάι, Κρητικός, Τριχάκης, Αλιμαρκάι, Κόστα (59’ Κεχαγιόγλου), Δημητριάδης (71’ Αμπελάς), Τσουλάκος (78’ Κάππος), Μπίσα.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού