Δημητρακόπουλος:  «Για το δεύτερο βήμα στη Ρόδο»

Στον Πανιώνιο της Νέας Σμύρνης «ανδρώθηκε» όμως ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος έκανε τα βασικά του βήματα στο μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και στον Πανιώνιο Λέρου. Είναι «δικό μας παιδί» και η πρόοδός του μας κάνει όλους υπερήφανους.

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε δέκα λεπτά σημειώνοντας 8 πόντους με 2/3δ., 1/2τρ. και 1/2β. Αυτό το Σάββατο θα έρθει στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό, το οποίο ο 18χρονος φόργουορντ χαρακτηρίζει ως το δεύτερο βήμα παραμονής.

Μιλώντας στα panionianea, ο Δημητρακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν μπορεί να περιμένει στα σίγουρα ότι σ’ αυτήν την ηλικία (σ.σ. 18 ετών) θα παίζει στην Α1. Γι’ αυτό, όμως, δουλεύουμε, γι’ αυτό υπάρχουν οι προπονητές που μας πιστεύουν. Η Ακαδημία του Πανιωνίου κάνει πολύ καλή δουλειά, προσπαθεί να μας κάνει καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες, ώστε όταν παίρνουμε την ευκαιρία να την αξιοποιούμε όπως πρέπει.

Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία (σ.σ. Basket League). Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε τη δουλειά για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, όπου θα πάμε για τη νίκη.

Αυτό το παιχνίδι είναι μία νίκη-μία κατηγορία, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση μία τέτοια νίκη εκτός έδρας. Κάναμε το πρώτο βήμα στο Ρέθυμνο και στη Ρόδο θα πάμε για το δεύτερο».