Τα σχέδια συνεργασίας των ΤΕZ TOUR και Atlantica Hotels στη Ρόδο για το 2019

Τα σχέδια συνεργασίας των ΤΕZ TOUR  και Atlantica Hotels στη Ρόδο για το 2019

Τα σχέδια συνεργασίας των ΤΕZ TOUR και Atlantica Hotels στη Ρόδο για το 2019

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 773 ΦΟΡΕΣ

Τα κοινά τους σχέδια για την εφετινή σεζόν συζήτησαν σε γεύμα που είχαν στη Ρόδο ο Ρώσος τουρ οπερέιτορ TEZ TOUR με εκπροσώπους της αλυσίδας Atlantica Hotels & Resorts που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Amilia Mare Beach Resort και Paradise Village Beach Resort στο νησί.

Όπως τόνισε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Atlantica, κ. Πανίκος Χατζηπέτρου, τα ξενοδοχεία αυτά περιήλθαν στη διαχείριση της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2019.

Για το πρώτο μισό της χρονιάς, διεξήχθησαν εργασίες στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων προκειμένου να προετοιμασθούν για τη σεζόν, όπως ποιοτικές αλλαγές στο φαγητό, την ασφάλεια και το προσωπικό, το οποίο θα αυξηθεί κατά 10% τη νέα σεζόν.

Ο κ. Χατζηπέτρου διαβεβαίωσε οτι η ποιότητα των ξενοδοχείων παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Όπως είπε, γνωρίζουμε τη ρωσική αγορά πολύ καλά χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία μας με Ρώσους τουρ οπερέιτορ.

Επομένως εγγυώμαστε στους πελάτες μας από τη Ρωσία το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και αποκλειστικής προσέγγισης, για τα οποία είναι γνωστή η αλυσίδα Atlantica Hotels & Resorts, και στα νέα ξενοδοχεία της. Όπως γνωστοποίησε, για το 2020 έχει προγραμματιστεί πλήρης ανακαίνιση των ξενοδοχείων, όμως αλλαγές θα παρατηρηθούν και από αυτή τη σεζόν.

Ο κ. Χατζηπέτρου ανακοίνωσε επίσης οτι, επι του παρόντος, σε συνεργασία με τον TEZ TOUR, η αλυσίδα αναπτύσσει πρόγραμμα πιστότητας επισκεπτών για ρωσικά τουριστικά γραφεία, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τη σεζόν του 2019, στα δύο αυτά ξενοδοχεία θα προσφέρονται νέα ενδιαφέροντα προγράμματα για ενήλικες, παιδιά και εφήβους, διαθέσιμα στους τουρ οπερέιτορ, όπως και τρεις περιοχές υπαίθριων αθλημάτων, ανανεωμένο παιδικό μενού και προσωπικό που θα ομιλεί τη ρωσική γλώσσα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του TEZ TOUR στο τμήμα Ελλάδας, κ. Δημήτρης Χαριτίδης, από την πλευρά του, υπενθύμισε το πτητικό πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ στη Ρόδο, το οποίο κατά τη νέα σεζόν τον 2019 θα περιλαμβάνει πτήσεις από τη Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη μέσω των Aegean Airlines και S7. Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης ο γενικός διευθυντής της TEZ TOUR Ρωσίας, Dimitry Shershnev, καθώς και μεγάλα τουριστικά γραφεία της Μόσχας.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές