Υποψήφια με τον Γ. Χατζημάρκο θα είναι η Καλλιόπη Νικολαΐδου

Την  υποψηφιότητα της Καλλιόπης Νικολαΐδου δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου – Κάσου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Εκπαιδευτικός και πρώην δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καρπάθου, η  Καλλιόπη Νικολαΐδου,  στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο,  ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, αναφέρει τα εξής:

«Ανταποκρινόμενη και με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του  Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου,  να είμαι υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια  Καρπάθου και Κάσου.

Με την απόφασή μου αυτή, επανέρχομαι  στα  πολιτικά δρώμενα, για να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτή τη φορά στο, 2ο  βαθμό.

Έχοντας όρεξη για δουλειά, με τη συνέπεια και την ακεραιότητα που με διακρίνει, με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, την Κάρπαθο και για τον τόπο που με σημάδεψε, την Κάσο, σας καλώ, όλοι μαζί, Καρπάθιοι και Κασιώτες, να παλέψουμε  για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων, για την ανάπτυξη και   το μέλλον των νησιών μας. Πάμε “μπροστά”».