Χάνει τον «θησαυρό» και ψάχνει για νέους η Κατταβιά

Το νέο μοντέλο δοκιμάστηκε, «τσούλησε», άρεσε και θα αποτελέσει τον οδηγό της Κατταβιάς και στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να επενδύσουν στη φρεσκάδα των νιάτων, εντάσσοντας στο ρόστερ εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής, ακόμα και ως βασικά στελέχη της ομάδας.

 Οι Κατταβενοί κατέγραψαν αγωνιστική εικόνα και επιδόσεις καλύτερες από τις περσινές, πείστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματός τους και αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ίδια «ρότα», ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό τους με νεαρούς. 

Ο προπονητής Μανώλης Φραντζής και οι συνεργάτες του έχουν ήδη βάλει στο «μικροσκόπιο» περιπτώσεις αθλητών που έχουν ξεχωρίσει, ενώ στόχους τους είναι, μέχρι το τέλος Μαΐου το ρόστερ να είναι επαρκώς γεμάτο, τουλάχιστον σε βαθμό που θα του λείπουν λίγες «πινελιές». Αν υπάρχει κάτι που τους στεναχωρεί, είναι πως θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Παραστατίδη…

Προέχουν οι σπουδές
Ένας καλός λόγος για να παρακολουθεί κάποιος τη φετινή Κατταβιά είναι αναμφίβολα η παρουσία του γεννημένου το 2000 μεσοεπιθετικού.  Μόνο που προς απογοήτευση τόσο των «κιτρινόμαυρων», όσο και των ομάδων που τον ξεχώρισαν και έκαναν κρούση για να τον κάνουν δικό τους, ο Γιάννης Παραστατίδης έχει άλλα σχέδια και αυτονόητα καλά κάνει, καθώς στην παρούσα φάση, η πρώτη προτεραιότητά του είναι η επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις που δίνει σε λίγο καιρό και η είσοδός του σε κάποιο ΑΕΙ.

Το πλέον πιθανό είναι ο 18χρονος άσσος να φύγει από το νησί, προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο, κάτι που φέρεται να έχει αποφασίσει και ο συνομήλικός του τερματοφύλακας Θωμάς Θαρρενάκης.