Σε δύο γήπεδα της Ρόδου η τελική φάση των παίδων

Το διήμερο 13-14 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Βενετόκλειο, με διοργανωτή τον ΑΟ Κολοσσός, το φάιναλ φορ της κατηγορίας των παίδων, με τη συμμετοχή – πέραν του οικοδεσπότη – των Γαλάζιας Ακαδημίας, Πανιωνίου Λέρου και Ακαδημίας Καλύμνου.

Ωστόσο, οι ημιτελικοί της πρώτης μέρας ενδέχεται να φιλοξενηθούν σε άλλο γήπεδο καθώς το πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο είναι γεμάτο.

Το Σάββατο 13 Απριλίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο σπουδαία παιχνίδια για εθνικές κατηγορίες, του Κολοσσού H Hotels με το Περιστέρι Βίκος Cola, για την 24η αγωνιστική της Betshop Basket League, και της Δωδεκανήσου με τον Άτλαντα Αθηνών, για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με αμαξίδιο.

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια προς το παρόν δεν έχουν οριστεί από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή και είναι άγνωστη η ώρα διεξαγωγής τους ωστόσο, βάσει των μέχρι τώρα ορισμών των εντός έδρας αγώνων, ο Κολοσσός αναμένεται να παίξει γύρω στις 15.30’ και η Δωδεκάνησος από τις εφτάμισι και μετά.

Επομένως, οι ημιτελικοί του Σαββάτου δύναται να διεξαχθούν είτε στις Καλυθιές είτε στην Ιαλυσό αφού άλλο γήπεδο μέσα στην πόλη δεν υπάρχει διαθέσιμο.