Έκκληση για βοήθεια σε τραυματία Ροδίτη νεαρό

Δραματικές ώρες περνάει, από την περασμένη Κυριακή, ροδίτικη οικογένεια στην ανατολική πλευρά του νησιού, η οποία αγωνιά για τη ζωή του 16χρονου γιου της, που τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο.

Ο νεαρός, μαθητής σε Λύκειο της περιοχής, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου και οι συγκλονισμένοι συμμαθητές του έχουν κινητοποιηθεί, ξεκινώντας τον δικό τους αγώνα για να δώσουν κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους και ταυτόχρονα να τους ενισχύσουν οικονομικά, δεδομένου πως πρόκειται για φτωχή οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

Στο πλαίσιο της αξιέπαινης προσπάθειάς τους, οι φίλοι του τραυματία απευθύνουν έκκληση στην τοπική κοινωνία να δείξει την αλληλεγγύη της και να βοηθήσει, δίνοντας στη δημοσιότητα τον αριθμό λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας  461/664732-42 (ΙΒΑΝ: GR2901104610000046166473242).

Το ονοματεπώνυμο του παιδιού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή βρίσκεται στη διάθεση της «Ροδιακής» και δεδομένου πως επιθυμία της οικογένειας είναι να μη δοθεί στη δημοσιότητα, προς διευκόλυνση όσων θέλουν να βοηθήσουν, τα αρχικά του είναι Τ. Δ.