Άσσους από το μανίκι βγάζει ο Διγενής

Τις… εφεδρείες του αποφάσισε να ενεργοποιήσει ο Διγενής, ώστε να εμφανιστεί με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Κλεάνθη.  

Τη φανέλα των Κοσκινιατών θα φορέσει ξανά, για πρώτη φορά μετά τις 16 Φεβρουαρίου και στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άρη, ο Δημήτρης Μικκιού, οποίος μένει πλέον στην Αθήνα, όπου διορίστηκε δάσκαλος.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα ατομικές προπονήσεις, ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση της διοίκησης του συλλόγου δεχόμενος να βοηθήσει, κάτι που θα κάνει και ο Γιώργος Χουτεσιώτης, ο οποίος έχει να αγωνιστεί για δύο μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μακριά από τη Ρόδο.  

Προς μεγάλη ικανοποίηση του προπονητή Γιάννη Καμίτση, η εβδομάδα κυλά για τον Διγενή ήσυχα και χωρίς απρόοπτα, η αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρόδο τόνωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών και οι πάντες δηλώνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν, στο χορτάρι του γηπέδου Παραδεισίου, ό, τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να κατακτήσουν το «διπλό» σωτηρίας.