Το κοινωνικό πρόσωπο του Μαραθωνίου Ρόδου

O 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, εκτός από την αθλητική του πλευρά έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό πρόσωπο, ενισχύοντας φορείς και ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Για εφέτος, οι δρομείς μπορούν να κάνουν ακόμα πιο ουσιαστική τη συμμετοχή τους  στο Μαραθώνιο Ρόδου, στηρίζοντας τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου / Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED).

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
Είτε απευθείας, είτε μέσω της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κας Μαριέτας Παπαβασιλείου, καθώς και τριών αθλητών, του Γιώργου Μίνου, του Ματέους Μαντζιάρ και της Κατερίνας Ασημακοπούλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δωρίσουν χρήματα για καλό σκοπό με τον εξής τρόπο:

- Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου www.rhodesmarathon.gr και κάνεις κλικ στο κουμπί #RunForRedCross. Στη συνέχεια, κάνεις κλικ στο κουμπί "Fundraise" για να επισκεφθείς την ειδική σελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου στην fundraising ηλεκτρονική πλατφόρμα GivenGain.

Εκεί, μπορείς να πατήσεις στο "START FUNDRAISING" για να ξεκινήσεις τη δική σου καμπάνια σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ακολουθώντας τις οδηγίες και μόλις ολοκληρωθεί, μπορείς να μοιράσεις το νέο σύνδεσμο της καμπάνιας στα Social Media με όλους τους γνωστούς σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μια από τις καμπάνιες που ήδη τρέχουν και να κάνεις εκεί τη δωρεά σου.  

Μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο και πρόσφερε και εσύ, για την αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), δια μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου / Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου.

- Η κορυφαία αθλητική εκδήλωση στο νότιο Αιγαίο συνδιοργανώνεται, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κι έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.