Άρεσαν οι νεαροί της Ρόδου

Εξαιρετικά δείγματα γραφής έδειξαν οι συνολικά οκτώ νεαροί της Ρόδου, στους οποίους στηρίχθηκε η πρωταθλήτρια, το βράδυ της Τετάρτης, στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.   

Ο Σάκης Δέδες εμπιστεύτηκε στη βασική ενδεκάδα τους Γιάννη Κεχαγιόγλου, Ηλία Σαλπιγκτίδη, Γιάννη Αμπελά και Πάολο Αλιμερκάι, ενώ στο δεύτερο μέρος χρησιμοποίησε και τους  Περικλή Κωνσταντινίδη, Ανδρέα Κάππο και Δημήτρη Κιουπάκη, έχοντας στη δεκαοκτάδα και τον τερματοφύλακα Άγγελο Τσέπελε.

Με τον ίδιο τρόπο θα προσεγγίσει η τεχνική ηγεσία των «ελαφιών» και τα εναπομείναντα δύο ματς του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποκτήσει μία όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το ποια παιδιά θα είναι σε θέση να στηρίξουν την ομάδα του χρόνου, δεδομένου πως στη Γ’ Εθνική θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, δύο ποδοσφαιριστών 21 ετών και νεότερων.  

Για την ιστορία, στο προχθεσινό τελευταίο ματς της πρωταθλήτριας μπροστά στο κοινό της, που της χάρισε απλόχερα το χειροκρότημά του, η Ρόδος επιβλήθηκε του Ποσειδώνα με 4-0, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν δύο φορές ο Μπίσα κι από μία οι Νάκκας και Κάππος.