Πήγε για δουλειά αλλά...  έκλεψε 300 ευρώ

Πήγε στο σπίτι ηλικιωμένης για να την προσλάβει ως καθαρίστρια και φεύγοντας αν και δεν έπιασε τελικά δουλειά, πήρε μαζί της και 300 ευρώ!

Ο λόγος για 40χρονη η οποία συνελήφθη προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η 40χρονη προχθές το μεσημέρι, πήγε στο σπίτι της 81χρονης στην πόλη της Ρόδου και της ζήτησε να την προσλάβει ως καθαρίστρια. Η συμφωνία δεν κλείστηκε, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι, η 40χρονη φέρεται να αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από το πορτοφόλι της ηλικιωμένης. Μόλις η 81χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η 40χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και 250 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην 81χρονη.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε η 40χρονη θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα, ενώ με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερη.