Ας συνεννοηθούν τα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων Ρόδου διότι θα υπάρξουν μπερδέματα!

• Τουλάχιστον τέσσερις προεκλογικές συγκεντρώσεις, μία στην πόλη και τρεις στα χωριά, προγραμματίζει να πραγματοποιήσει υποψήφιος δήμαρχος αλλά  δεν θα είναι ο μόνος! Είτε επειδή το σχέδιο διέρρευσε, είτε επειδή τα επιτελεία …συνέπεσαν στην στρατηγική τους, μαθαίνουμε ότι  το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι υποψήφιοι!

• Ας συνεννοηθούν πάντως διότι υποψιαζόμαστε ότι θα υπάρξουν μπερδέματα! Και ναι μεν στην πόλη της Ρόδου μπορεί να γίνουν δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις την ίδια μέρα αλλά στα χωριά είναι αδύνατον!

• Μια λύση πάντως για τους υποψήφιους να κάνουν αυτές τις συγκεντρώσεις σε τουριστικές περιοχές οπότε και θα έχουν …εξασφαλισμένο ακροατήριο από τους επισκέπτες του νησιού που ήδη άρχισαν να έρχονται! Όπως και να το κάνουμε, οι εντυπώσεις μετράνε!

• Ας μη βιαστούν μάλιστα ορισμένοι να εκφράσουν τις ενστάσεις τους υποστηρίζοντας ότι δεν μετράνε οι εντυπώσεις διότι δεν είναι έτσι τα πράγματα! Στην εποχή που ζούμε όλα έχουν τη σημασία και τη  βαρύτητά τους για τη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος. Γι’ αυτό άλλωστε όποιο στέλεχος συνδυασμού ρωτήσεις αυτή την περίοδο, θα πάρεις την απάντηση πως «πάμε καλά και είμαστε πρώτοι με διαφορά από τους άλλους».

Ο κακός