Απάντηση του Γιώργου Λεονταρίτη στον Μανώλη Γλυνό

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης αναφέρει τα εξής:

«Με φρασεολογία προερχόμενη από το φαύλο πολιτικό παρελθόν το οποίο υπηρέτησε πιστά και το σύγχρονο πολιτικό σύστημα που τον υιοθέτησε (ΣΥΡΙΖΑ) παρουσιάσθηκε στο ακροατήριο των Κυκλάδων ο κος Γλυνός.

Στα πολλά χρόνια της παρουσίας μου στα κοινά συναντώ για πρώτη φορά το φαινόμενο ένας υποψήφιος να συγκαλεί συνέντευξη τύπου προκειμένου να δηλώσει την πλήρη άγνοιά του για τον θεσμό τον οποίο επιθυμεί να υπηρετήσει.

Με γραπτό κείμενο το οποίο συνετάχθη και του παρεδόθη από δύο γνωστούς αγνώστους της τοπικής κοινωνίας της Σύρου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζουν, προσπάθησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή.

Σίγουρα η σημερινή πρώτη δημόσια παρουσία του απογοήτευσε και δεν έπεισε ούτε αυτούς οι οποίοι ‘ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ’ έχουν αναλάβει την προώθησή του καθώς και τους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι οι εκλογές στο Νότιο Αιγαίο θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τον προσκαλώ λοιπόν στο εναπομείναν χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές να μπει στο στίβο της πολιτικής. Να κουβεντιάζουμε μαζί του και με τους συνεργάτες του καθημερινά, πρόσωπο με πρόσωπο και σε δημόσιους διαλόγους τα θέματα του Νοτίου Αιγαίου.

Αξιότιμοι συμπολίτες εμείς συνεχίζουμε μαζί με τους Δήμους, τους φορείς και τους κατοίκους των νησιών που παρά την πολύ δυσμενή πολιτικο-οικονομική συγκυρία κατά την οποία κληθήκαμε να διοικήσουμε, να αναδεικνύουμε το Νότιο Αιγαίο σε πρωταθλητή.

Και ο πρωταθλητής κοιτάζει μόνο μπροστά. #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.