Γιάννης Δημάκος: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους»

«Όπως στο ματς με το Λαύριο» αναφέρει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδια «επιβίωσης» κόντρα στον Πανιώνιο ο Γιάννης Δημάκος αλλά εννοείται ότι στέκεται στην ένθερμη παρουσία του φίλαθλου κοινού και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Πράγματι, στο παιχνίδι με το Λαύριο, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη αλλά στο τέλος ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο. Άπαντες στον Κολοσσό ευελπιστούν ότι αύριο δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο.

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Είναι η… ζωή μας στην κατηγορία και γι’ αυτό το αντιμετωπίζουμε ως έναν τελικό» τονίζει ο Έλληνας γκαρντ και προσθέτει:  «Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμάς, καθώς είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Τώρα έχουμε μαζί μας κι έναν καινούριο παίκτη (σ.σ. Λίγκινς), τον οποίο περιμένουμε να μας βοηθήσει. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Γι’ άλλη μια φορά, θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, φωνάζοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο, όπως στο ματς με το Λαύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς, να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος να δώσουμε στους φιλάθλους τη χαρά».