Κλεόβουλος: Προβληματισμός Μυριαλλή  και σκέψεις αποχώρησης!

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Κλεόβουλου θα κληθούν να πάρουν τα μέλη του και όσοι τον αγαπούν,  μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρότι η θητεία του δεν έχει εξαντληθεί, ο επικεφαλής του συλλόγου, Στέφανος Μυριαλλής, προβληματίζεται έντονα για το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο, καθώς η ενασχόλησή του με τα κοινά του σωματείου της Λίνδου μεταφράζονται σε χρόνο και χρήμα που υπό τις παρούσες συνθήκες, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι σε θέση να συνεχίσει να διαθέτει.

Εν ολίγοις, ο Στέφανος Μυριαλλής αναζητά «συμπαίκτες», ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να βοηθήσουν διοικητικά και οικονομικά σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ όσο συμβαίνει σήμερα. Αν τους βρει, θα παραμείνει. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, το πλέον πιθανό είναι να αποχωρήσει.

Στόχος η 6η θέση

Aξιοπρεπέστατη είναι η μέχρι στιγμής πορεία του Κλεόβουλου, αν και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες αγωνιστικές τα χάλασε κάπως, δεδομένου πως σε σύνολο έξι αγώνων κατέγραψε πέντε ήττες και μόλις μία νίκη, επί της ΑΕ Κω.

Ο στόχος των Λίνδιων είναι το τέλος της σεζόν να τους βρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βασική προϋπόθεση για να τα καταφέρουν, είναι να κερδίσουν το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή (ακολουθούν οι αγώνες με την Κατταβιά στο Καρακόνερο και τη Ρόδο στη Λίνδο). 

Ο Δημήτρης Δογιάμας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και ελπίζει, πως οι ποδοσφαιριστές του θα θυμηθούν τον καλό τους εαυτό και θα κερδίσουν το κοινό «στοίχημα».