Ανανεωμένο επιστρέφει το Meet the Grill στην πόλη της Ρόδου

Ανανεωμένο επιστρέφει  το Meet the Grill στην πόλη της Ρόδου

Ανανεωμένο επιστρέφει το Meet the Grill στην πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2025 ΦΟΡΕΣ

Mε μια ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση, το Meet the Grill επέστρεψε πριν απο λίγες μέρες, έχοντας μάλιστα προσθέσει στο μενού του καινούργιες- νηστίσιμες γεύσεις.

Το αγαπημένο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, αποτελεί εδώ και περίπου δύο χρόνια την ιδανική επιλογή για burger, μπριζόλες, spareribs και πολλές ακόμη γευστικές αναζητήσεις.

Με υπέροχα ψημένα κρέατα, πλούσιες μερίδες και ιδανικούς συνδυασμούς, το Meet The Grill επέστρεψε έχοντας προσθέσει "πινελιές" τόσο στην εμφάνισή του όσο και στο μενού του.

Με κύριο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, στο μενού προστέθηκαν νηστίσιμο burger με καβούρι, αβοκάντο, ντομάτα, κρεμμύδι και coleslaw αλλά και burger με μοτσαρέλα και αυγό (ή και χωρίς αυγό για όσους κάνουν πιο "αυστηρή" νηστεία).

Στον μεγάλο και φιλόξενο χώρος του, με τη μίνιμαλ διακόσμηση, οι νέες παρεμβάσεις πάτωμα, κολώνα κ.λπ., μας δίνουν έναν ακόμη λόγο για να το επισκεφθούμε.

Μπορείτε να επιλέξετε να φάτε στον μέσα - ανανεωμένο- χώρο ή ακόμη και στο μεγάλο μπαρ που διαθέτει, συνδυάζοντας το φαγητό με ποτό ή μπύρα, ενώ τώρα που ο καιρός αρχίζει και μυρίζει... άνοιξη, μπορείτε να φάτε και στη μικρή αυλή του.

Και για όσους δεν νηστεύουν, Red hot chili burger, συνδυασμός καυτερης πιπεριάς τσιλι σιρατσα με jalapenos, τσενταρ τυρί - Το Blue cheese, ροκφόρ καραμελωμένα κρεμμύδια - Το Chicken Ταλαγάνι, απ το ομώνυμο τυρι, φιλέτο κοτόπουλο, πιπεριές σοτέ είναι μόνο λίγες απο τις επιλογές σας. Το menu απογειώνεται με την προσθήκη των Hot Dogs, ενώ τα υπέροχα ψημένα κρέατα και οι πλούσιες μερίδες του είναι πάντοτε μια δελεαστική πρόταση.

Για τους λάτρεις των burger, το "meet the grill burger" από μοσχαρίσιο κιμά black angus καραμελωμένη πανσέτα, chutney ντομάτας, τσιπς παρμεζάνας, ρόκα και μαγιονέζα μανιταριού, είναι η επιλογή που έχουν ξεχωρίσει πολλοί θαμώνες του μαγαζιού.

Απο το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ το meet the grill σας περιμένει να γευθείτε μια σειρά απο σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα, είτε στον χώρο του ή ακόμη και στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα!

Meet the Grill
Γεωργίου Λέοντος & Κρήτης
τηλέφωνα επικοινωνίας: 2241039900
f: Meet The Grill


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!