Ροδίων Άθλησις: Στη Σάμο η τελική φάση των μπαράζ ανόδου

Ροδίων Άθλησις: Στη Σάμο η τελική φάση των μπαράζ ανόδου

Ροδίων Άθλησις: Στη Σάμο η τελική φάση των μπαράζ ανόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Ρόδου θέλει την 1η θέση στην Α’ φάση και αυτό θα εξαρτηθεί από το αυριανό (16.00) ντέρμπι στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ

Κατάλληλα για το αυριανό ντέρμπι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ, προετοιμάσθηκε το «Ροδίων Αθλησις», ενώ παράλληλα οργανώνει την αποστολή του για την τελική φάση των μπαράζ ανόδου.

Όπως έγινε γνωστό, τη διοργάνωση αυτή ανέλαβε τελικά η Σάμος, η οποία έχει την στήριξη της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Έτσι ΟΦΗ, Ροδίων Αθλησις, Δραπετσώνα και Νέοι Βύρωνα κατά τα φαινόμενα, θα ταξιδέψουν μέχρι την Σάμο, για να διεκδικήσουν εκεί την άνοδο για τη Volleyleague.

Σε ότι αφορά την διοργάνωση αυτή, υπενθυμίζεται πώς το «Ροδίων» «κυνήγησε» να τη φέρει στο νησί μας τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αλλά όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου της πόλης της Ρόδου, δεν είχε την απαραίτητη στήριξη από Δήμο και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Προς το παρόν πάντως, το «Ροδίων» κυνηγάει την πρώτη θέση στην Α’ φάση των πλέ οφ στον 1ο Υποόμιλο, ώστε να αντιμετωπίσει ασθενέστερη θεωρητικά ομάδα από τον 2ο υποόμιλο.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει αύριο στις 4μμ. στο Ηράκλειο να μην ηττηθεί από τον ΟΦΗ ή στη χειρότερη περίπτωση να χάσει με 3-2 σετ.

Ο Αλέξης Καμπερίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στο ματς του α΄ γύρου των πλέι οφ, το «Ροδίων» είχε νικήσει με 3-1 σετ.

Οι παίκτες της αποστολής για το Ηράκλειο είναι οι: Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Βασίλης Καφαντάρης.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου