Πρωτοβουλία ανθρωπιάς και στα Μάσσαρι

Μετά τον Άρη, ο οποίος θα διαθέσει τα έσοδα του αυριανού αγώνα του με την ΑΕ Κω για την οικονομική ενίσχυση του 16χρονου Τσαμπίκου Δανά, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, την ευαισθησία του δείχνει και ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος ακολουθεί το παράδειγμα γείτονα και ενώνει τις δυνάμεις του για να βοηθηθεί ο άτυχος νεαρός.

  Η ανακοίνωση του Αστέρα:

 «Έναν λόγο παραπάνω να δώσουμε το συνηθισμένο δυναμικό παρών, στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Δαμάγητο με ώρα έναρξης 16:00. Η διοίκηση του Αστέρα θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του 16χρονου Τσαμπίκου Δανά, μαθητή από το γειτονικό χωριό, τον Αρχάγγελο, που βρίσκεται σε καταστολή και χρειάζεται τη βοήθειά μας για τις ανάγκες της νοσηλείας του.

 Η διοίκηση της ομάδας μας θα συλλέγει χρήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα διαθέσει μέρος των εσόδων του αγώνα στον νεαρό. Σας καλούμε να βοηθήσετε με ό, τι μπορείτε από το υστέρημά σας και να αποδείξουμε πως ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ενώνει. Τέλος, η διοίκηση της ομάδας μας εύχεται ταχεία ανάρρωση και κουράγιο στους οικείους του».