Στην Κρήτη για την πρωτιά το «Ροδίων»

 Πανέτοιμοι δηλώνουν οι παίκτες του «Ροδίων Αθλησις», ενόψει του σημερινού (16.00)  5ου  ματς των πλέι οφ (προτελευταίο), που τους φέρνει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Αλέξη Καμπερίδη, έχει ήδη προκριθεί στη τελική φάση (F4) των μπαράζ ανόδου, αλλά επιζητεί να κατακτήσει την 1η θέση, για να έχει καλύτερη τύχη, πιθανότατα, στους χιαστί αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του 2ου υποομίλου.

Το «Ροδίων» είχε ηττηθεί στο Ηράκλειο στον α΄ γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλά υπερίσχυσε στον β΄ γύρο στις εγκαταστάσεις του, καθώς επίσης και στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα δείχνοντας πως δικαιούται την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και οι παίκτες της αποστολής για το Ηράκλειο είναι οι   Ν. Μακρής, Μ. Σαρικεΐσογλου, Χ. Μοσχούς, Β. Προδρομίδης, Χ. Σακόγλου, Ν. Αρβανίτης, Π. Ποτολίδης, Η. Θεοδόσης, Τ. Παππάς, Μ. Κοκκολάκης, Ν. Οικονόμου και Β. Καφαντάρης.

Τον αγώνα στην Κρήτη  που θα ξεκινήσει στις 16.00  θα διευθύνουν οι Κουτσούλας, Τραχαλάκη. 

Το άλλο σημερινό παιχνίδι των πλέι οφ που είναι αδιάφορο βαθμολογικά, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πανερυθραϊκό στις 21.30.