Με το μυαλό στον ημιτελικό…

Τρεις αγώνες απομένουν για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλων Καλυθιών, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, το οποίο αποτελεί τυπική διαδικασία γι’ αυτόν, αφού το μόνο που απομένει είναι να μάθει αν θα τερματίσει στην 3η θέση ή στη 2η.

Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα των Καλυθιών αυτήν τη στιγμή, είναι ο ημιτελικός του κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη (12.00) στην Κω με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση. Μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό, όπου εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα τον περιμένει ο Διαγόρας (αντιμετωπίζει εντός τον ΔΙ.Α.). Οι «κυανοκίτρινοι» θα αναχωρήσουν την Τρίτη το απόγευμα για Κω και θα επιστρέψιουν στη Ρόδο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο προέχει ο σημερινός αγώνας, όπου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής θα βρεθούν στ’ Αφάντου για να αντιμετωπίσουν τον ΑΕΡΑ, σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα ο Κώστας Καμπούρης προτίθεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να προφυλάξει κάποιους για τον αγώνα του κυπέλλου.

Πάντως από το σημερινό ματς θα απουσιάσει σίγουρα ο Χρήστος Κίτσος για επαγγελματικούς λόγους.