Φοίβος: Πετυχημένη η επέμβαση στον Τερζίου

Στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, μπήκε χθες ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου, Άλμπαν Τερζίου, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του που έγινε στη Βάρδα, υπέστη κάταγμα στο χέρι και πιο συγκεκριμένα στον καρπό.

Την επέμβαση, η οποία ήταν πετυχημένη, πραγματοποίησαν οι ορθοπεδικοί χειρουργοί του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Νομικάριος και Νίκος Άντερσεν.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας της Κρεμαστής εξέδωσε ευχαριστήριο, ενώ ταυτόχρονα εύχεται στο νεαρό παίκτη ταχεία ανάρρωση.

«Η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής, ευχαριστεί τους εξαίρετους ορθοπεδικούς χειρουργούς του νοσοκομείου Ρόδου, Δημήτριο Νομικάριο και Νικόλαο Άντερσεν, για την αποκατάσταση του τραύματος στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας, Άλμπαν Τερζίου. Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο νεαρό μας παίκτη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Στο μεταξύ χθες ο Σάββας Ορφανίδης προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του αυτή την εβδομάδα, καθώς τους έδωσε διήμερο ρεπό (σήμερα και αύριο) με αφορμή το αγωνιστικό ρεπό της ομάδας την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής για τον 6ο όμιλο.

Τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στη… δράση ενόψει της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό την επόμενη Κυριακή.