«Λουκέτο» σε δύο γήπεδα της Ρόδου

Ακριβός είναι ο «λογαριασμός» που καλούνται να πληρώσουν ο Εθνικός και ο Απόλλων Απολλώνων, για τα όσα έγιναν στα πρόσφατα παιχνίδια τους με τους Δαμάγητο και Ταξιάρχη αντίστοιχα.
 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ επέβαλε στο σωματείο της Αρχίπολης την ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία αγωνιστική, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

Ο δε πρόεδρός του, Τάσος Τσακίρης, δεν θα μπαίνει στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων για διάστημα δύο μηνών, ενώ καλείται να πληρώσειπρόστιμο 50 ευρώ. Ακόμα πιο βαριά είναι η τιμωρία για τον Απόλλωνα.

Η έδρα της ομάδας αποκλείεται για δύο αγωνιστικές, το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ 100 ευρώ θα πληρώσει ο δηλωμένος στο Φ.Α. ως εκπρόσωπος Παναγιώτης Μακαρούνας, ο οποίος θα ανακτήσει το δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων σε έξι μήνες.  

Εν τω μεταξύ, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για οκτώ αγωνιστικές, η οποία συνοδεύεται από χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ, επέβαλε η Π.Ε. στον εκπρόσωπο της Θύελλας, στο παιχνίδι με την Ομόνοια, Παναγιώτη Μαγκαφάκη (ήταν υπότροπος).

Τέλος, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας Κ 14 του Αστέρα Μασσάρων ο προπονητής της Γιώργος Δημητριάδης, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο ματς με την Αρένα.