Οι πιο δραστήριοι βετεράνοι της χώρας!

Το σπουδαίο φιλικό της 7ης Μαρτίου με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ ήταν μεν η «ναυαρχίδα», όχι όμως και η τελευταία των φετινών δράσεων του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.

 Οι παλιές δόξες του ροδίτικου ποδοσφαίρου συνεχίζουν ακάθεκτες, με αγωνιστικού αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες.

 Στις 12 ή στις 13 Απριλίου, οι βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα θα υποδεχθούν την ομάδα παλαιμάχων TMVFL  από το Μαρμαρίς της Τουρκίας, αφιερώνοντας το φιλικό του Δημοτικού Σταδίου στη μνήμη του αείμνηστου παλιού άσσου της Ρόδου, του Φοίβου και του Αίαντα Σαλαμίνας  Χουσεΐν Ταμπάκ. Με την ευκαιρία θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο του τόπου ο σπουδαίος τερματοφύλακας της δεκαετίας του ‘60 Κιολέ, ο Σαντίκ Ταμπάκ και ο Σαμπάνης.
 Όσο για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι αναμνήσεων που έκλεισε, είναι αυτό κόντρα στη Μικτή Ομάδα Παλαιμάχων Πειραιά, που θα βρίσκεται στη Ρόδο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.
                                                    
Στο πλευρό του Τσαμπίκου
Τις δυνάμεις τους με όλους εκείνους που έχουν κινητοποιηθεί, για να βοηθήσουν την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου 16χρονου μαθητή Τσαμπίκου Δανά, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, ενώνουν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα.

Τέλος, τους αριθμούς 631 και 1254 ανέδειξε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώθηκε επ’ ευκαιρία του φιλικού αγώνα με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ. Ο κάτοχος του πρώτου λαχνού κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο και ο κάτοχος του δεύτερου ένα τάμπλετ.