Συνεχής πρόοδος για τους αθλητές της JKS Greece

Στους πρόσφατους διασυλλογικούς αγώνες της JKS Greece στις 23 Μαρτίου, ήταν  πετυχημένη η παρουσία όλων των συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτές της ομοσπονδίας να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια και την αγάπη των γονέων των αθλητών.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο chief instructor της JKS Greece, Άνθιμος  Αντώνογλου να αισθανθεί ότι η παράδοση της φιλοσοφίας του karate do έχει βρει άξιους εκφραστές μέσα από τους νέους αθλητές που «παντρεύουν»  το «χθες» της παράδοσης  με τη σύγχρονη αντίληψη του γίγνεσθαι, δημιουργώντας ο καθένας το δικό του τρόπο ζωής.

 Οι διοργανωτές εύχονται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 5ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της JKS  στην Ιρλανδία τον Αύγουστο, καλή επιτυχία, εμπειρίες και μεγάλη πρόοδο.
Σχετικά με τα παραπάνω, τόνισαν χαρακτηριστικά:

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι η πρόοδος των μαθητών μας. Θα θέλαμε να τονίσουμε τη χαρά μας και την υπερηφάνεια για την πρόοδο που έχει αναπτύξει το γυναικείο τμήμα της JKSGreece.

Τις αγαπάμε όλες τις αθλήτριες και  προσδοκούμε στα μετάλλια τους που θα στολίσουν τους συλλόγους μας.» Στην τελετή βράβευσης ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου που αποτελεί και πρόεδρος του συλλόγου Κρεμαστής, βράβευσε τον ιατρό και αντιπρόεδρο της JKS Greece, κ. Πίτσα Αγαπητό για την άμισθη ιατρική του προσφορά στους αθλητές.