Μεγαλώνει και  διευρύνεται ο Α.Σ. Ρόδος!

Καινούργιες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του είναι έτοιμος να ανοίξει και να αρχίσει να γράφει ο Α.Σ. Ρόδος, με στόχο να μεγαλώσει, να διευρύνει τη βάση του και να μπει πολύ πιο ενεργά στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου, αυξάνοντας και απλώνοντας κατακόρυφα την επιρροή του.

 Σε λίγο καιρό, τα «ελάφια» δεν θα ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, αλλά στη ζωή τους θα μπουν κι άλλα αθλήματα, σε πρώτη φάση το μπάσκετ και το βόλεϊ!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται περί ειλημμένης απόφασης της διοίκησης, η οποία θα ιδρύσει τμήμα καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Κολοσσό, ενώ υπό τη σκέπη της θα θέσει μία από τις ομάδες πετοσφαίρισης του νησιού. Το δυναμικό των παραγόντων και των προπονητών, που θα «τρέξουν» το πλάνο, υπάρχει ήδη και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ακολούθως να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο σύλλογος είναι έτοιμος να μεγαλώσει, η ανάγκη για νέα γραφεία καθίσταται ακόμα πιο πιεστική και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ρόδος θα στεγαστεί σύντομα στον δικό της χώρο, που θα παραχωρήσει ο Δήμος Ρόδου.  
 Σηκώνουν τα μανίκια

Επί τάπητος θα αρχίσουν να τίθενται από τη διοίκηση, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση του συλλόγου και της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
 Οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν ήδη γίνει και άπαντες θα κληθούν σε συνάντηση για να συζητήσουν, ουσιαστικά από μηδενική βάση, για το μέλλον τους στους πρωταθλητές.

 Στόχος είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι από τους αθλητές του φετινού κορμού, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο από τους παίκτες που δεν πρόκειται να παραμείνουν είναι ο τερματοφύλακας Μιχάλης Κεφάλας, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε ξεκαθαρίσει ευθύς εξαρχής πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες, καθώς και ο έμπειρος μέσος Αντώνης Ρίκκα.
  Ήθελαν φιέστα, αλλά…

Πρόταση στον Κλεόβουλο, ώστε η διεξαγωγή του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος να μεταφερθεί από τη Λίνδο στο Δημοτικό Στάδιο και να διευκολυνθεί η διοργάνωση μίας φιέστας ανόδου, κατέθεσε η διοίκηση της Ρόδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απάντηση ήταν αρνητική, οπότε το πιθανότερο είναι τα «ελάφια» να γιορτάσουν την επιτυχία τους σε εκδήλωση που θα διοργανώσουν μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  

  Συγχαρητήρια του Νίκου Νικολή
Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. από τον Α.Σ. Ρόδος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τον Α.Σ. Ρόδος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Η ομάδα της Ρόδου η οποία έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μοναδικός στόχος της είναι η επιστροφή και πάλι στις Εθνικές Κατηγορίες.
Εύχομαι να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί και τα “Ελάφια” να είναι και πάλι στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της χώρας μας».