Αγ. Γεώργιος Μαλώνας: «Θα προστατέψουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο»

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προχώρησε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου, που φέρεται κατά του διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα και των βοηθών του, Ναζιρόπουλου και Σταυρούλια, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Μαλώνας και τον Ακουσίλαο, που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής, λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας των Φανών.

Η ανακοίνωση:
«Με την παρούσα επιστολή, το σωματείο Α.Σ. Άγιος Γεώργιος Μαλώνας διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία των κ. Ατσικνούδα και των βοηθών του κ.κ. Ναζιρόπουλο, Σταυρούλια στο παιχνίδι με τον Α.Σ. Ακουσίλαο Φανών.

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει η γηπεδούχος ομάδα το έκανε ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος παρασυρόμενος από τον επόπτη του στο 44ο λεπτό υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με αποτέλεσμα να "ξεκλειδώσει" το παιχνίδι και να δώσει στο Ακουσίλαο σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Πριν από τη συγκεκριμένη φάση, ο ρέφερι της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη παράβαση υπέρ της ομάδας μας.

Τέτοιες διαιτησίες αδικούν κατάφορα τα σωματεία, όπως και το δικό μας, που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους.

Τέτοιοι διαιτητές δεν σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ιδρώνουν μέσα στα γήπεδα, αλλά ούτε και των παραγόντων που "ματώνουν" οικονομικά για να διατηρηθούν όλα αυτά τα ιστορικά σωματεία στη ζωή.

Τέλος δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι ως διοίκηση θα προστατέψουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας από όλους αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία της, αλλά κυρίως δεν σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ και δεν θα αφήσουμε κανέναν να "παίξει" μαζί μας. Ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους».