Αναγέννηση Έμπωνας: Η μεγάλη δικαίωση  και η διπλή χαρά!

Τις πιο όμορφες μέρες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου απολαμβάνουν οι παράγοντες, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της Αναγέννησης  Έμπωνα, η οποία με την προχθεσινή νίκη της επί της Αθλέτικο, εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία μετά από «φαγούρα» 13 ετών.

 Το σφύριγμα της λήξης στο παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο των Απολλώνων, βρήκε τους πρωταγωνιστές της φετινής εκπληκτικής πορείας των «πράσινων» να γίνονται ένα ευτυχισμένο κουβάρι, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κυριαζή Μισοδουλάκη, να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είδε να δικαιώνονται οι κόποι και οι θυσίες μίας διετίας.

«Η επιτυχία ανήκει πρωτίστως στα παιδιά και στον προπονητή, όπως και στον κόσμο που ήταν και παραμένει κοντά στην ομάδα. Το τρέξιμο και η ταλαιπωρία των τελευταίων δύο ετών άξιζαν τον κόπο. Για όλους εμάς, ήρθε η στιγμή της μεγάλης δικαίωσης, καθώς η ομάδα επιστρέφει εκεί που θέλουμε να τη βλέπουμε. Η κοινότητά μας ζει ξανά σε διαφορετικούς ρυθμούς, η ομάδα μπήκε ξανά μέσα στα σπίτια των συγχωριανών μας», δηλώνει στην «Ροδιακή» ο επικεφαλής του συλλόγου, Κυριαζής Μισοδουλάκης.

Μάλιστα, για εκείνον και τους συνεργάτες του η χαρά είναι διπλή, καθώς η πιστοποίηση της επιστροφής στα «σαλόνια» συνέπεσε με τα καλά νέα σχετικά με το γήπεδο της κοινότητας. Καιρού επιτρέποντος, ο εργολάβος που θα τοποθετήσει στον αγωνιστικό χώρο συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς θα εγκατασταθεί αύριο Τετάρτη και θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Αυτονόητη η παραμονή Μιχαλάκη
Δύσκολα θα χρειαστούν περισσότερα από λίγα λεπτά της ώρας για να συζητήσουν η διοίκηση της Αναγέννησης και ο Φιλήμονας Μιχαλάκης για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την κοινή πορεία τους και σκοπεύουν να συνεχίσουν μαζί, με επόμενο στόχο την εδραίωση της ομάδας στα «σαλόνια». Άλλωστε, το δέσιμο του προπονητή των πρωταθλητών του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας με τους ποδοσφαιριστές του είναι τόσο ισχυρό, που ακόμα και σε μία απλή σκέψη αλλαγής το πιθανότερο είναι να… επαναστατούσαν.

Η σημερινή διοίκηση έχει μπροστά της άλλον έναν χρόνο θητείας και ο σχεδιασμός της ενόψει της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσει άμεσα.

Στις 14 Απριλίου η φιέστα
Την Κυριακή, 14 Απριλίου, θα γιορτάσουν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Αναγέννησης την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ραντεβού έχει κλειστεί στην κεντρική πλατεία του  Έμπωνα και η όμορφη εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.