Κατήφεια και  απογοήτευση στον Κολοσσό

Η ώρα των αποφάσεων για το μέλλον του Κολοσσού H Hotels δεν θα αργήσει να έρθει.

Ωστόσο προς το παρόν το πρωτάθλημα είναι εν εξελίξει και οι «θαλασσί» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ένα παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα που θ’ ακολουθήσουν, που βαθμολογικά δεν θα μπορέσει να ανατρέψει τις πιθανότητες για παραμονή στην Basket League.
Η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο ήταν η «ταφόπλακα» για την ομάδα της Ρόδου, που αποχαιρετά την κατηγορία μετά από (συνολικά) δεκατρία χρόνια παρουσίας στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Οι μαθηματικές ελπίδες δεν είναι ρεαλιστικές για τον Κολοσσό που πλέον θα εστιάσει την προσοχή του στο να τελειώσει την εποχή της Α1 με τις όσο το δυνατόν καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που ως τώρα δεν κατάφερε.

Λογικό και αναμενόμενο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να μην είναι το επιθυμητό αφού όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων ξένων, είναι πολύ στενοχωρημένοι με την έκβαση του πρωταθλήματος.  

Κι ακόμα περισσότερο βλέποντας την πράγματι μεγάλη προσπάθεια με τον Πανιώνιο να μην έχει αποτέλεσμα.  Γιατί, αν μη τι άλλο, μέσα στο παρκέ οι αθλητές του Κολοσσού όντως προσπάθησαν.

Για τα λάθη και τον καταμερισμό ευθυνών θα γίνει μπόλικη συζήτηση εν ευθέτω χρόνω. Στην παρούσα φάση, οι «θαλασσί» προπονούνται για το επόμενο παιχνίδι, και μάλιστα αναμένεται αύριο ή την Πέμπτη να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα και ο αρχηγός της ομάδας. 

Ο Γιάννης Γεωργαλλής δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες καθώς είχε καταπονηθεί ο οργανισμός από την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε λίγες μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (20ή αγωνιστική).