Στις 17 Απριλίου η φιέστα του Ιάλυσου

Στις 17 Απριλίου η φιέστα του Ιάλυσου

Στις 17 Απριλίου η φιέστα του Ιάλυσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Έχουν προσκληθεί παίκτες που πέρασαν από το σύλλογο αλλά και αρκετοί επώνυμοι του ποδοσφαίρου

Αφού εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, ο Ιάλυσος, ξεκίνησε ήδη τους πανηγυρισμούς, αν και υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια μέχρι τέλους του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 6ο Όμιλο.

Οι πρωταθλητές πλέον υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή για την 25η αγωνιστική τον Πανηλειακό, στην τελευταία αγωνιστική που θα δώσουν στο γήπεδο τους και μια εβδομάδα, πριν κάνουν τον γύρο του θριάμβου στην Αμαλιάδα.

Χθες βέβαια είχαν ρεπό και θα μπουν από σήμερα στους ρυθμούς των προπονήσεων.

Φιέστα στις 17 Απριλίου
Στο μεταξύ οι Διοικούντες ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, σε μια φιέστα που θα οργανωθεί στο «Οικονομίδειο» την Τετάρτη 17 Απριλίου και η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Φιλική συνάντηση με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ιάλυσου από τις τοπικές Κατηγορίες, μέχρι και τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Οι παίκτες αυτοί πάντως, ξεπερνούν τους 60 και η Διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές μαζί τους.

Η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να καλέσει στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρκετούς επωνύμους του ποδοσφαίρου.

Ανάμεσά τους θα είναι κι ο πάλαι ποτέ τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές. Όλα αυτά θα ανακοινωθούν από την Διοίκηση τις επόμενες μέρες.

Βροχή τα συγχαρητήρια
Στο μεταξύ τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου εξακολουθούν να φτάνουν βροχή στα γραφεία του Ιάλυσου. Ανάμεσά τους βρίσκονται:

Του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μπάμπη Κόκκινου ο οποίος αναφέρει:
«Μετά από αρκετή προσμονή και μεγάλες προσπάθειες, ο Γ.Α.Σ. Ιαλυσός ανεβαίνει στη Football League. Είναι η δικαίωση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου της Ιαλυσού που δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν την ομάδα και σήμερα δίκαια πανηγυρίζουν.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα «ποδοσφαιρικά σαλόνια» που θα αγωνιστεί ο Γ.Α.Σ. Ιαλυσός, να διαπρέψει και να μας δώσει νέες χαρές.

Θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα και οι υπόλοιπες ομάδες του νησιού όπως ο Διαγόρας, Ρόδος κ.ά. να βρουν το δρόμο και τη θέση που αρμόζει στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο».

Συγχαρητήρια από τον Άρη
Ο Άρης Αρχαγγέλου επίσης συνεχάρη και δημόσια τους πρωταθλητές με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου συγχαίρει τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Football League. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες.»

Συγχαρητήρια από ΑΕΡΑ
Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε και η Διοίκηση του ΑΕΡΑ στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 6ο όμιλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον Διαγόρα για και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου, όπως επίσης και την Ρόδο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Τέλος, καλωσορίζουμε στο ρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας την Αναγέννηση Έμπωνας».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού