Στον δρόμο για τον τελικό ο Διαγόρας

Ημέρα ημιτελικού Κυπέλλου η σημερινή για τον Διαγόρα. Είναι ο δεύτερος τη τάξει θεσμός, που σαφώς ενδιαφέρει τους «κυανέρυθρους» και θέλουν να τον κατακτήσουν.

Σήμερα στις 18.00, θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την ομάδα του ΔΙΑ σε  ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, που οδηγεί φυσικά στον τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του «γηραιού» αντιμετωπίζουν σοβαρά τη σημερινή συνάντηση και προετοιμάσθηκαν ανάλογα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Χθες γύμνασε σε χαλαρούς ρυθμούς τους παίκτες του και τους κάλεσε όλους σήμερα στο γήπεδο. Εκεί θα βγουν οι έντεκα, αλλά και οι αναπληρωματικοί του αγώνα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου, ο «γηραιός» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών,  να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση στον τελικό της φετινής διοργάνωσης. Στην ανακοίνωσή του ο Διαγόρας, αναφέρει:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους του νησιού, να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Διαγόρα με την ΑΕ ΔΙΑΣ Κω, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, αύριο, Τετάρτη 03 Απριλίου 2019 στις 18:00, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ».

ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΔΙΑΣ
Στο μεταξύ σοβαρά αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι και ο ΔΙΑΣ. Οι παίκτες του Ντίνου Χρυσόπουλου έρχονται να παίξουν ελεύθερα και …ό,τι προκύψει. Ουσιαστικά προβλήματα στον ΔΙΑ δεν υπάρχουν, αν και μέχρι χθες ήταν αμφίβολη η συμμετοχή δύο βασικών παικτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Πρόκειται για τους Θωνιάτη και Μπεκιρλάρι, που αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσουν την αποστολή σήμερα το πρωί για τη Ρόδο.
Οι πάντες στον ΔΙΑ έρχονται στη Ρόδο να κάνουν το παιχνίδι τους κυνηγώντας …έναν άθλο.