Δωδεκάνησος: Στάση «Βενετόκλειο» για τον πρωτοπόρο

Ένα πρόβλημα με τη ζώνη ασφαλείας στο καρότσι κράτησε εκτός αγώνα τον Ατνάν Χαμαντί στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στον Άτλαντα, ανατρέποντας τη μέχρι τότε ισορροπία στο παρκέ του Μετς.

Όμως, η Δωδεκάνησος, από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μέχρι σήμερα, είναι ολοένα και καλύτερη, έχει δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια (υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί η αναμέτρηση με το Μαρούσι) και πλέον ετοιμάζεται για το σούπερ ντέρμπι με τον πρωτοπόρο και αήττητο Μέγα Αλέξανδρο.

Ο αγώνας ορίστηκε το Σάββατο στις 19.00’, με την ομάδα της Ρόδου να ζητά γι’ ακόμη μία φορά στην ανεκτίμητη παρουσία των φιλάθλων στο Βενετόκλειο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Κάλλιστου Διακογεωργίου: «Περιμένουμε για μια ακόμα φορά τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο Βενετόκλειο προκειμένου να χειροκροτήσει τα παιδιά και να τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να πάρουν τη νίκη. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά μας είναι πεισμωμένα για ν’ αποδείξουν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Μετά την πολύ μεγάλη νίκη που πήραν απέναντι στον ΠΑΣΚΑ, θέλουν να συνεχίσουν με μια ακόμα πολύ σημαντική επιτυχία. Το Σάββατο το Βενετόκλειο θα πρέπει να γεμίσει. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να κάνει το καθήκον του και να δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο προκειμένου ν’ αποτελέσει για την ομάδα μας τον 6ο παίκτη».

Εξάλλου, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον Γιάννη Μαρουλλάκη να έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του.