Οι πρώτοι τουρίστες έφθασαν στη Ρόδο αλλά ως συνήθως …είμαστε απροετοίμαστοι!

• Οι πρώτοι τουρίστες έφθασαν αλλά ως συνήθως …είμαστε απροετοίμαστοι! Τα συνήθη δηλαδή ενώ κατά τα άλλα όλοι κόπτονται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου! Οσονούπω θα ανακοινωθεί και η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη που γίνεται κάθε χρόνο, όπου  λέγονται τα …συνήθη και επιρρίπτουν ευθύνες οι μεν στους δε και αυτοί στους άλλους!

• Και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες σε αυτές τις συσκέψεις έχουν βαρεθεί να λένε και να ακούνε τα ίδια πράγματα τόσα χρόνια! Και φυσικά όλοι ξέρουν ότι… τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!

• Κάποτε στον τόπο αυτό θα πρέπει να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Αν πράγματι αποφασίσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα ζητήματα αυτά και με τη διόρθωση των κακώς κειμένων  είναι σίγουρο ότι θα βρούμε λύσεις σε πολλές περιπτώσεις.

• Δυστυχώς όμως η προσέγγιση που γίνεται στα πράγματα, είναι επιεικώς …επιπόλαιη! Ικανότητες σαν Ροδίτες και Ροδίτισσες έχουμε, και το έχουμε αποδείξει αυτό, αλλά πάσχουμε στις συλλογικές και οργανωμένες προσπάθειες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν!

Ο κακός