Με όλα του τα «όπλα» στην Κω ο Απόλλων Καλυθιών

Στην Κω βρίσκεται από χθες βράδυ η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, προκειμένου σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Στάδιο «Ανταγόρας» να αντιμετωπίσει την ΑΕ Κω στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Είναι μια πρόκληση για τους «κυανοκίτρινους» που επιθυμούν να βρεθούν στον τελικό της 20ής Απριλίου, διεκδικώντας με όσες πιθανότητες τους αναλογούν την κατάκτηση της κούπας.

Προέχει όμως το σημερινό παιχνίδι και ο αντίπαλος έχει δείξει πως δεν είναι ευκαταφρόνητος. Άλλωστε το απέδειξε και στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με το 1-1 που πήρε μέσα στις Καλυθιές.

Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη όμως είναι αποφασισμένη να πάρει το ένα από τα δύο «εισιτήρια» για τον τελικό και έχει προετοιμασθεί ανάλογα γι’ αυτό. Με την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα και έχοντας ορισμένους (30 περίπου) από τους φιλάθλους της στο πλευρό της, θα τα δώσει όλα για τη νίκη-πρόκριση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα πήρε μαζί του χθες με το πλοίο 18 ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να γίνουν σήμερα 19, εφόσον ο Νίκος Κίτσος ταξιδέψει με το πρωινό Καραμαράν για Κω. Επεγγελματικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει με τη χθεσινή αποστολή και αν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια από την εργασία του, θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.