Ο Μάιος των  αποφάσεων  για τον Κλεάνθη

Με δεδομένο πως Διγενής και Διαγόρας Βατίου είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να κερδίσουν αμφότεροι το μεταξύ τους απόλυτο ντέρμπι παραμονής στην  αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ο βαθμός που πρόσθεσε στη συγκομιδή του Κλεάνθη το προχθεσινό 0-0 με τους Κοσκινιάτες, αποδείχθηκε αρκετός για να διώξει οριστικά το φάντασμα του υποβιβασμού. 

Η σίγουρα δύσκολη και περίεργη χρονιά, την οποία βίωσαν οι Παραδεισιώτες, θα ολοκληρωθεί μ’ ένα ταξίδι στην Κάρπαθο κι ένα εντός έδρας ματς με τον ΔΙΑ, για να ακολουθήσει ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων για το μέλλον. 

Η θητεία της σημερινής διοίκησης ολοκληρώνεται και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό του αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει. Ο ίδιος προτιμά να τελειώσει η φετινή περιπέτεια, να αποστασιοποιηθεί πνευματικά, να ξεκουραστεί και κατόπιν να πάρει τις αποφάσεις του με καθαρό μυαλό.  

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος θα γίνουν μέσα στον Μάιο, ώστε να μη χαθεί χρόνος και να τεθούν έγκαιρα οι βάσεις για την επόμενη σεζόν.