O Κάλλιστος Διακογεωργίου, υποψήφιος και πάλι με την παράταξη του Γ. Χατζημάρκου

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Κάλλιστου Διακογεωργίου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοίνωση η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο εν ενεργεία Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου, στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για δεύτερη θητεία, αναφέρει τα εξής: «Στόχος για εμένα προσωπικά, δεν είναι απλά το όραμα.

Είναι το όραμα, να πάρει σάρκα και οστά και με συνέπεια, να γίνει πράξη. Σήμερα, μπροστά σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση, θέλω να δώσω ξανά στους συμπατριώτες μου την ιερή υπόσχεση που και πάλι θα κάνω πράξη. Σε όποιο πόστο και αν ταχθώ να υπηρετήσω την αυτοδιοικητική μου πορεία, πάντα στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου με συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Η πορεία μου τόσων ετών και η τοποθέτησή μου σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης, από τις παρατάξεις που υπηρέτησα, έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια εμπειρία στα δεδομένα των νησιών μας. Εκτίμησα την πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου και ανταποκρίθηκα τις προηγούμενες εκλογές, με γνώμονα την εντιμότητα, την ευστροφία και την αποτελεσματικότητά του.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι πριν από μερικά χρόνια, ο ίδιος παρέλαβε ένα δυνατό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με άξια στελέχη και το οδήγησε στο να αναγνωριστεί, ως ένα από τα πλέον ισχυρά της χώρας μας, με φήμη που εκτοξεύθηκε στην κορυφή, ανά την ελληνική επικράτεια. Στη συνέχεια, η παραταξιακή παρουσία του στο Δήμο Ρόδου, άλλαξε τα τοπικά δεδομένα. Η θητεία του δε, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζει να καταγράφεται με χρυσά γράμματα από τους κατοίκους και τα τοπικά στελέχη Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Την περίοδο που υπηρετήσαμε και συνεχίζουμε μαζί του την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά μας μεταμορφώθηκαν σε ένα απέραντο εργοτάξιο, όπου το ένα έργο, διαδέχεται το άλλο και η ανάπτυξη δεν έχει τέλος. Τις ατελείωτες ώρες που ακούραστα εργάζεται και τον ενθουσιασμό, πάνω στον οποίο ο Γιώργος Χατζημάρκος στηρίζει το ξεκίνημα κάθε νέου έργου, παρασύρει όλους όσους είμαστε κοντά του, διότι το αποτέλεσμα, δικαιώνει τα ζητούμενα των νησιωτών.

Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, είναι πασιφανής. Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος μας. Το αρχικό μου ένστικτο, σε ότι αφορά στην εργατικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη, συνεχίζει να δικαιώνεται και σήμερα. Και δεν αποτελεί απλά και μόνο επιθυμία μου η συμπόρευση μαζί του. Εκτιμώ ότι, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, θα αδικούσε τους συμπολίτες μου, οποιαδήποτε άλλη πολιτική μου επιλογή. Επιλέγω συνειδητά και σταθερά και στις ερχόμενες εκλογές, να ανανεώσω την συστράτευσή μου με τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι τα στελέχη της, που μαζί με τους εργαζόμενους,( συνεργάτες) υπηρετούμε όλοι μαζί με εντιμότητα τους πολίτες, παίρνοντας γενναίες αποφάσεις και προωθώντας έργα ανάπτυξης, με όλες τις δυνατότητες, με γμώμονα τον άνθρωπο. Η πορεία μας μέχρι τώρα, δεν ήταν εύκολη. Τα περισσότερα νησιά δυσπρόσιτα και με μορφολογία που διαφέρει από το ένα στο άλλο. Η ελπίδα γι΄ αυτούς, ήρθε από την αρχή της θητείας της παράταξής μας και λέγεται Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Περιφερειάρχης –που – παρά την οικονομική δυσπραγία της εποχής, με επιμονή, υπομονή και αληθινό ενδιαφέρον, υπερασπίστηκε τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών, συνεργάστηκε με τους κατά τόπους φορείς και άλλαξε τα δεδομένα.

Ουσιαστικά λοιπόν, η αχτίδα φωτός για τους νησιώτες της Περιφέρειας, Δωδεκανήσιους και Κυκλαδίτες, είναι ταυτισμένη με το όνομα της παράταξής μας, που από την αρχή έθεσε υψηλούς στόχους, χάραξε πορεία στα δύσκολα και με αποφασιστικότητα γύρισε σελίδα και οδήγησε Μπροστά το Νότιο Αιγαίο! Ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια! Τα καταφέραμε! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!»