Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: «Απελπιστικά ντεφορμέ και ανέμπνευστες οι ανακοινώσεις της Περιφέρειας»

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού αναφέρει τα εξής:

Για ακόμη μια φορά η πενταετής ραστώνη της περιφερειακής αρχής αποτυπώνεται στις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου. Απελπιστικά ντεφορμέ και ανέμπνευστες.

Καμία απάντηση επί της ουσίας, γκεμπελικώς επαναλαμβανόμενα "επιχειρήματα" και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.

Η ουσία είναι μια.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι πραγματικά και αν θέλετε σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα με τον ρόλο του καθενός στο θέμα του αγωγού, τις ΑΔΑ με τις πληρωμές του κ. Στάγκα και του κ. Υψηλάντη και το συνολικό ποσό που έχει κοστίσει το προσωπικό επικοινωνιακό πανηγύρι του Χατζημάρκου. Του "περιφερειάρχη" των τριών μηνών, που στο διάστημα αυτό έχει ανακοινώσει όλα τα έργα που ΘΑ έκανε πριν πέντε χρόνια. Γελάει ο κόσμος.

Επαναλαμβάνουμε ότι καλό θα ήταν να εξηγήσετε στους πολίτες ποιοι και πόσοι δημοσιογράφοι και σύμβουλοι "εργάζονται" στην Περιφέρεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους "εθελοντικά" σε αλλά μέσα και παρατάξεις και σε ποια ακριβώς.

Γιατί καιρός είναι να ψάξουμε λίγο αν διάφοροι δημοσιολογούντες και δημοσιογραφούντες επί μια πενταετία σε διάφορα ΜΜΕ, πληρώνονταν και κολλούσαν ένσημα από αυτά τα μέσα ή είχαν και έχουν δοθεί "δανεικοί" προκειμένου να στηθεί το παρακράτος της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.