Νίκη και αναμονή για το Ροδίων Άθλησις

Το Σάββατο ολοκληρώνονται οι αγώνες πλέι οφ στον 1ο υποόμιλο της Α2, με το «Ροδίων Αθλησις» να έχει σίγουρη τη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία, που οδηγεί σε αγώνες χιαστί με τις ομάδες του Α΄Ομίλου  και να περιμένει φυσικά το αποτέλεσμα του άλλου  αγώνα που δίνει ο ΟΦΗ στην Ερυθραία με τον Πανερυθραϊκό.

Υπενθυμίζεται πως αν ο ΟΦΗ χάσει στην Ερυθραία και το «Ροδίων» κερδίσει τον Πανιώνιο στις εγκαταστάσεις του, τότε η Ροδίτικη ομάδα περνάει στην πρώτη θέση, αποφεύγει τον Κέρκη και αντιμετωπίζει στα χιαστί τη Δραπετσώνα.

Όλα αυτά είναι υποθετικά όμως και για να συμβούν, θα πρέπει οι παίκτες του Πανερυθραϊκού να υπερβάλουν εαυτόν, καθώς υπολείπονται σε δυναμικότητα των Κρητών που είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία.

Και τα δύο ματς θα αρχίσουν την ιδία ώρα (16.00) λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος κι ο Αλέξης Καμπερίδης, ενόψει Πανιωνίου, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα κι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του «Ροδίων», εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Στο μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής και τελευταίας των δυο πλέι οφ. Μάλιστα στον αγώνα του «Ροδίων» με τον Πανιώνιο, δεύτερος διαιτητής θα είναι ο «δικός μας» Σωτήρης Σταματίου του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου..

Αναλυτικότερα:   
Σάββατο 6/4/2019- Ροδίων Παιδεία- 16.00- Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Μυλωνάκης-Σταματίου

Σάββατο 6/4/2019- Στ. Καλαϊτζής- 16.00- ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΟΦΗ
Διαιτητές: Μαρκάτης -Βλάχος.