Σάκης Δέδες: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους παιχταράδες μου»

Παρελθόν από τον πάγκο της ήδη πρωταθλήτριας Ρόδου, αποτελεί από χθες ο Σάκης Δέδες, που για προσωπικούς λόγους  υπέβαλε την παράιτησή του στη διοίκηση του συλλόγου. Επίσης την παραίτηση του υπέβαλε και ο συνεργάτης του, Μιχάλης Χαρίτος. ξεκαθαρίζοντας που οι λόγοι δεν αφορούν την παραίτηση Δέδε.

Η διοίκηση τις έκανε αποδεκτές και όρισε προπονητή για μέχρι τέλος της περιόδου, τον Θεόδωρο Σαχινίνη (προπονητή της εφηβικής ομάδας) και βοηθό του τον Αντώνη Παπαβασειλίου (προπονητή της παιδικής ομάδας).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (χθες) μεταξύ  του Προέδρου και της Τεχνικής Επιτροπής  της ομάδας με τον προπονητή Σάκη Δέδε.

Στη συνάντηση ο κ.  Δέδες  υπέβαλε την παραίτηση του  από προπονητής της ομάδας  για προσωπικούς λόγους.

Προπονητής της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Σαχινίδης με συνεργάτη του τον Αντώνη Παπαβασιλείου. Αμφότεροι είναι προπονητές των ακαδημιών της Ρόδου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δέδε για την προσφορά του στην ομάδα ευχόμενοι καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο τέως πλέον προπονητής, Σάκης Δέδες προέβει σε δηλώσεις χθες μετά την παραίτησή του, ευχαριστώντας όλους με όσους συνεργάστηκε:

«Ένα υπέροχο ταξίδι με την ομάδα της Ρόδου, σήμερα (χθες)  έφτασε στο τέλος του. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω τη συνεργασία μου με την Ρόδο για προσωπικούς λόγους, ανακοινώνοντας την απόφασή μου στον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους δύο Προέδρους, Αντώνη Μαρτίνη και Μάκη Ντουρουτλή οι οποίοι μου ανέθεσαν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Με τη βοήθεια τους (και όλου του Δ.Σ), τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Γιάννη Κάππο, των άξιων συνεργατών μου: του βοηθού μου Μιχάλη Χαρίτου, του κυρίου Μιχάλη Τσιλιγκίρη (προπονητής τερματοφυλάκων), του φροντιστή Νίκου Καρπαθάκη, καταφέραμε κάτι που φαινόταν απίθανο, να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μου, οι οποίοι υπηρέτησαν αυτό τον στόχο που θέσαμε όλοι μαζί με τον καλύτερο τρόπο και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου, ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τη σημερινή μέρα.

Η μεγαλύτερη ευτυχισμένη στιγμή μου σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι ότι άκουσα εν χορό το όνομα μου από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μετά τον αγώνα στα Μαριτσά, που ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδας μας. Εύχομαι στη Ρόδο να φτάσει εκεί που της αξίζει στο μέλλον. Εις το επανιδείν».