Έκκληση του δημάρχου Ρόδου να πέσουν οι τόνοι και να διεξαχθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Υπό κατάληψη παραμένει το ξενοδοχείο «Ρόδος Πάλας» στη Ρόδο , όπου είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα οι εργασίες του 37ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνουν και σε ποιο χώρο οι εργασίες του συνεδρίου ενώ οι σύνεδροι παραμένουν στο χώρο του ξενοδοχείου περιμένοντας τις αποφάσεις. Όπως έγινε γνωστό για τις εξελίξεις που υπήρχαν ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας Ρόδου και ο αστυνομικός διευθυντής την συνδρομή των οποίων ζήτησε η διοίκηση της ΓΣΕΕ για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Τον χώρο του ξενοδοχείου επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος με δηλώσεις του απεύθυνε έκκληση και στις δυο πλευρές να αμβλύνουν τις διαφορές τους και να προχωρήσουν οι εργασίες του συνεδρίου. Ο δήμαρχος Ρόδου , χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζοντας ότι σε τελική ανάλυση ότι αυτά αποτελούν ζημιά στον συνδικαλισμό και την Δημοκρατία.

«Είμαι διατεθειμένος να συμβάλω έτσι ώστε να βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση μέσα στις επόμενες ώρες.