Ροδίων Άθλησις: Δεν θα γίνουν στη Σάμο τελικά τα μπαράζ

Προετοιμασία για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, έχει ήδη ξεκινήσει το «Ροδίων Αθλησις» το οποίο αντιμετωπίζει στις εγκαταστάσεις του τον Πανιώνιο, τον οποίο είχε κερδίσει και στο εκτός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Αλέξης Καμπερίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους αθλητές του, που είναι όλοι έτοιμοι και γι’ αυτό το παιχνίδι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εκείνο όμως που προσβλέπουν αλλά και περιμένουν οι άνθρωποι του «Ροδίων», είναι οι σχετικές ανακοινώσεις της ΕΟΠΕ, που θα αναφέρονται στη διοργάνωση των αγώνων χιαστί, που θα αναδείξουν τις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Α2.

Όπως έχει γραφεί ήδη, ο Κέρκης Σάμου είχε αναλάβει αρχικά τη διοργάνωση των χιαστί μπαράζ στην Α2.

Ωστόσο μια παράγραφος της προκήρυξης, αναφέρει πως για το οποιοδήποτε κλειστό ανά την Ελλάδα θέλει να αναλάβει μια τέτοιου επιπέδου διοργάνωση, αυτή δεν μπορεί να διεξαχθεί, αν μια από τις ομάδες που συμμετέχουν δεν θα δεχθεί να ταξιδέψει εκεί.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΗ δεν δέχθηκε να ταξιδέψει στην Σάμο, έχοντας κατά νου να προτείνει κλειστό στη Χαλκίδα, καθώς πολλοί από τους παίκτες του έπαιζαν εκεί και όπως είναι φυσικό γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Κάτι τέτοιο δεν δέχεται και το «Ροδίων Αθλησις», το οποίο σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, ενημέρωσε πως δεν δέχεται την πρόταση του ΟΦΗ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η ΕΟΠΕ προσανατολίζεται πλέον να διοργανώσει τους αγώνες σε κλειστό της Αθήνας, αλλά μέχρι χθες δεν είχε προβεί σε καμία ανακοίνωση. Κάτι τέτοιο αποτελεί ντεζαβαντάζ για τους συλλόγους, που δεν μπορούν ακόμα να προγραμματίσουν αυτή την περίοδο και στο ξεκίνημα της τουριστικής σαιζόν, ούτε ταξίδι αλλά ούτε και να βρουν τον κατάλληλο τόπο διαμονής.

Το «Ροδίων» πάντως, τηρεί στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις της ΕΟΠΕ και επιφυλάσσεται αν δεχθεί γήπεδο και τόπο διεξαγωγής.