Το Πιστολάκι μου… Έπεσε Απ’ Τα Χέρια στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Το Πιστολάκι μου…  Έπεσε Απ’ Τα Χέρια  στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Το Πιστολάκι μου… Έπεσε Απ’ Τα Χέρια στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 788 ΦΟΡΕΣ

Ο Ο Σύλλογος καταστηματαρχών κομμωτών- κουρέων Δωδεκανήσου, παρουσιάζει τη θεατρική κωμωδία "Το πιστολάκι μου... έπεσε από τα χέρια", στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου από τις 10 Απριλίου.

Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στον μικρό Γιωργάκη για την θεραπεία του στο εξωτερικό, στην κατασκευή περουκών για καρκινοπαθείς γυναίκες και στον Σύλλογο Δωρεά Μαλλιών Ελλάδος! Σε σκηνοθεσία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΟΥΙΖΙΔΗ και σενάριο ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΕΖΩΝΗ.

Περίληψη
Ο Ζανό, ένας παρορμητικός και οξύθυμος κομμωτής που ψάχνει διαρκώς τρόπους να γίνεται πλουσιότερος, ένα πρωινό, καλείται να αντιμετωπίσει την στριμμένη ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, η οποία αμετακλήτως του κάνει έξωση.

Την ίδια στιγμή, ένα τηλεφώνημα από τον πρώην σύζυγό της, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς κι εκείνος με τη σειρά του, διεκδικεί την επιχείρηση. Ο Ζανό και οι βοηθοί του, Ματούλα και Λεϊλά, παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως να κρατήσουν τη δουλειά τους, τολμώντας να ξεπεράσουν τα όρια του φυσιολογικού.


Μέσα στον πανικό που επικρατεί, ένας απρόσμενος, γεμάτο παραξενιές πελάτης, θα εμφανιστεί και θα καθυστερήσει τα σχέδιά τους, μη επιτρέποντας τελικώς να δοθεί μια άμεση λύση.

Παρατηρητής σε αυτές τις διαδοχικές, αναπάντεχες καταστάσεις, ένα πιστολάκι που η προσαρμοστικότητά του σε άλλους ρόλους, θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη τις στιγμές που θα υπάρχει πραγματική ανάγκη.


Πώς βρέθηκε στο πάτωμα; Ποιος το έχασε; Θα καταφέρουν να βρουν το δίκιο τους οι κομμωτές και οι φίλοι τους που θα τους υπερασπιστούν;


Εάν θέλετε να μάθετε, κλείστε ραντεβού στο «Γρήγορο Πιστολάκι» για ένα… Φρεσκάρισμα και μην πείτε σε κανέναν πόσο καλά σας περιποιήθηκαν!

Το πιστολάκι μου έπεσε από τα χέρια
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου
10-11-12 Απριλίου
Ώρα 20:00

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!