Η Ραφαέλα Σπανουδάκη κοντά στα παιδιά του στίβου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες του στίβου στην Ελλάδα με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις είχαν χθες παιδιά από τις ακαδημίες των συλλόγων της Ρόδου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα». 

Εκεί βρέθηκε το απόγευμα η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που ξεκίνησε ν’ αθλείται στη Ρόδο και τον ΓΑΣ Υγεία σε ηλικία 12 ετών, για να φτάσει ν’ αγωνίζεται σε σημαντικές διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στα 60 και 100μ.

Μαζί με τον πρώτο της προπονητή, τον Τσαμπίκο Παπαδημητρίου, η Ροδίτισσα αθλήτρια, η οποία τώρα ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης, έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία της, συζήτησε με τα παιδιά και απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με το ξεκίνημα στον αθλητισμό, την προετοιμασία, τη διατροφή αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά της. 

Τη συνάντηση αυτή οργάνωσε ο ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, γι’ αυτό και ήταν παρόντες οι πρόεδροί τους, Στέφανος Κυριαζής και Βασίλης Ζήκας. Στο τέλος της συνάντησης αυτής η Ραφαέλα Σπανουδάκη υπέγραψε ειδικά διπλώματα στα παιδιά που χάρηκαν πραγματικά για την όλη παρουσία και συζήτηση μαζί της.