Ιάλυσος: Να τελειώσει με νίκη τα εντός έδρας

Να κλείσει θριαμβευτικά θέλει ο Ιάλυσος τις εμφανίσεις του στο «Οικονομίδειο». Για την 25η αγωνιστική υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 τον Πανηλειακό, θέλοντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο,  να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτός είναι ο σκοπός όλων των «ερυθροκίτρινων» που απαλλαγμένοι από το άγχος πλέον της κατάκτησης του τίτλου, θα θελήσουν να αποδείξουν για ακόμα μια φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πως δίκαια έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη κατάκτηση.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου επανέφερε τους παίκτες του χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης  και το μοναδικό  πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η απουσία του Τσούπρου, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και ολοκλήρωσε πρόωρα τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ιάλυσου.  

Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει η κινητοποίηση για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου, που θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου, οπότε και θα εορτασθεί ένας ακόμα τίτλος για τον Ιάλυσο, που θα ξεκινήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον προγραμματισμό του για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League.