Ευχαριστήθηκαν μπάλα στην Τήλο

Ένα ωραίο κι ανοικτό παιχνίδι, μακριά από κάθε βαθμολογική σκοπιμότητα, πραγματοποιήθηκε χθες στην Τήλο ανάμεσα στην ομώνυμη τοπική ομάδα και τον Ηρακλή Λάρδου για την 20ή αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, στον α’ όμιλο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν πως στην ενδεκάδα της γηπεδούχου ομάδας ξεκίνησαν πέντε παίκτες κάτω των 18 ετών που προπονούνται κανονικά όλο το προηγούμενο διάστημα κι έβγαλαν την προετοιμασία, γι’ αυτό είχαν την ευκαιρία, για πρώτη φορά όλοι μαζί, να πάρουν εμπειρίες από παιχνίδι της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ήταν οι Κυριάκος Σακελλάρης, Ανδρέας Λεβτσένκο, Γιώργος Χαραλαμπάκης, Σταύρος Φυλακούρης και Αντώνης Τσιβερδής.

Το σκορ άνοιξε η Τήλος με πλασέ του Αγκόλι στο 35’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν από ωραία σουτ στο 50’ και το 53’ των Μπραχούσι και Φάκκα . Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85’ με ωραίο σουτ του Ηρακλή Σακελλάρη.

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικού με βοηθούς τους Καλκαβούρα και Ροδίτη.

Τήλος: Μήτσης, Σακελλάρης Κ. (65’ Σακελλάρης Κωνστ.), Σακελλάρης Η., Χριστοφής, Χαραλαμπάκης, Φυλακούρης, Αγκόλι, Λεβτσένκο (80’ Βασιλόπουλος), Ρούκο, Τσιβερδής (65’ Οικονόμου Ζ.), Μόσχου (55’ Σακελλάρης Κυρ.).
Ηρακλής: Καντιμοίρης, Ρακίπ, Λόλης, Μπραχούσι, Παπαϊωάννου, Καπιώτης, Φάκκας, Ψαράς, Νικηταράς, Αμπελάς, Δήμπαλης (70’ Χοτζαλλάρι).