Βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Ταξιάρχη

Χθες ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή η απόφαση σχετικά με την ένσταση του Ατρόμητου Διμυλιάς για πλαστοπροσωπία από πλευράς Ταξιάρχη στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Μαλώνα για την 17η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας, που έληξε ισόπαλο, 2-2.

Η «καμπάνα» είναι βαριά για την ομάδα της Καλάθου αφού χάνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στα …χαρτιά με 3-0, της αφαιρούνται 5 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, πληρώνει πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους στον προπονητή της, Στέργο Λαμπριανό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με δελτίο άλλου, δεν τιμωρείται γιατί απλώς δεν βρέθηκε ποιος είναι… Με την απόφαση αυτή ο Ατρόμητος φτάνει τους 33 βαθμούς και ουσιαστικά κερδίζει μια θέση ανόδου στη Β’ Κατηγορία, όπως είναι η 3η στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΜ.», για  πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστή του Σωματείου «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛ.».

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜ.» με σκορ 0-3, από την ομάδα του «ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΛ.» αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. (Άρθρο 23’ παρ. 9’ και 10’ του ΚΑΠ).

Ο παραβάτης ποδοσφαιριστής δεν τιμωρείται διότι δεν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του.
Επίσης δεν τιμωρείται ο εκπρόσωπος του σωματείου διότι δεν αναγράφεται στο Φ.Α. (Άρθρο 23΄παρ. 10’ του ΚΑΠ).

Ο Προπονητής της ομάδας «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛ.» κ. ΣΤ. ΛΑΜΠΡΙΑΝΟΣ τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερα (4) έτη που αρχίζουν από τις 25.03.2019 (Άρθρο 23’ παρ. 10’ του ΚΑΠ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου διακοσίων (200) ευρώ στην ομάδα  «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜ.» (Άρθρο 14’ παρ. ε’ της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2018-2019).»