Πανέτοιμος ο ΑΕΡΑ  πάει στα Μαριτσά σήμερα

Η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Blue Star Ferries φέρνει την ομάδα του ΑΕΡΑ στα Μαριτσά να αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 χωρίς άγχος και χωρίς προβλήματα, απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα στην έδρα της.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιώργου Κοιλιά, αφού έχουν πλέον  εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Κατηγορία, θα αγωνιστούν ελεύθερα κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στόχος τους  να έχουν κάποιο κέρδος  και σε αυτό το ματς. Οι Αφαντενοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία και αυτό σημαίνει πως θα παίξουν χωρίς άγχος, απέναντι στο δεύτερο της βαθμολογίας  Ηρακλή Μαριτσών.

Το ευχάριστο για τον προπονητή των Αφαντενών Γιώργο Κοιλιά, είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στη διάθεσή του, για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Α.Ε.Ρ.Α. ως γνωστόν, προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Καλυθιών και η προετοιμασία για το ματς της 25ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε  στο γήπεδο Αφάντου, με τον Γιώργο Κοιλιά να καλεί για σήμερα όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στο γήπεδο. Εκεί θα ανακοινώσει τους έντεκα αλλά και τους αναπληρωματικούς του παιχνιδιού.