Δύο νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Δυό ακόμη υποψηφιότητες ανακοίνωσε η παράταξη "Με Δύναμη για τη Ρόδο" του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Αναλυτικότερα:

Μαρία Κορακάκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Μαρίας Κορακάκη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Μαρία Κορακάκη, μία δυναμική παρουσία με Κρητικές ρίζες, ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ρόδο και έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και της κοινωνίας του νησιού μας. Η συμμετοχή της στο συνδυασμό μας θα συνδράμει στη «μάχη» που θα δώσουμε για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Μαρία Κορακάκη ανέφερε: «Αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη και συμμετέχω στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Είχα πάντοτε την πεποίθηση ότι η θέση του Δημάρχου δεν αποτελεί το μέσο για δημιουργία πολιτικής καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης, ούτε οτι είναι η ανταμοιβή μίας κομματικής παρουσίας. Γι’ αυτό είμαι σίγουρη για τον Αντώνη Καμπουράκη και την αξία του, που ως επιχειρηματίας και ως μέλος της κοινωνίας της Ρόδου έχει δώσει απτά δείγματα της αγάπης και της όρεξης για δουλειά, προς όφελος του νησιού μας».

 

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με γονείς την Αθηνά και τον Μανώλη Κορακάκη, από το Ρέθυμνο και τη Σητεία Κρήτης. Έχει ένα γιο, τον Παναγιώτη Σελλά, απόφοιτο της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.


Ιωάννης Τριανταφύλλου

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Τριανταφύλλου στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”. Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμπόρευση του Γιάννη Τριανταφύλλου με το συνδυασμό μας. Ο Γιάννης είναι ένας ενεργός συμπολίτης μας, αξιοσέβαστος επαγγελματίας και σκληρά εργαζόμενος. Μαζί με Δύναμη θα δουλέψουμε μεθοδικά για το αύριο του Τόπου, για το μέλλον της Ρόδου μας.»

Ο Γιάννης Τριανταφύλλου, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Πολλές φορές για να φτάσεις μακριά χρειάζεται να πορευτείς αργά με σύνεση και όραμα. Ξεκινώντας με τα μικρά και φαινομενικά ασήμαντα της καθημερινότητας, σε βάθος χρόνου μπορείς ν’ αλλάξεις την πορεία των πραγμάτων και να οδηγήσεις τον τόπο σου στην ανάπτυξη και την ευημερία. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει πράξη αυτό με τον Αντώνη Καμπουράκη και το συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο”.»

 

 

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Τριανταφύλλου του Βασιλείου γεννήθηκε στ’ Απόλλωνα όπου πέρασε και τα παιδικά του χρόνια. Οι σπουδές του ήταν στο ΕΑΠ (Ευρωπαϊκός Πολιτισμός) και είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος λογιστηρίου σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ρόδος Μπροστά» στη δύσκολη πρώτη τετραετία του Καλλικράτη στο Δήμο της Ρόδου, προσέφερε με ήθος και ιδιαίτερο ζήλο, τιμώντας το νησί μας και εισπράττοντας το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του.