Αντί αγώνα στο ΣΕΦ, προπόνηση στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός

Ξεκούραστος θα παίξει αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Κολοσσός H Hotels απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής, αφού το παιχνίδι του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε.

Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το περασμένο Σάββατο δεν επέτρεψαν την ομαλή μετάβαση της «θαλασσί» αποστολής στην Αθήνα, με τις πτήσεις ν’ αναβάλλονται η μία μετά την άλλη, κι έτσι η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Αντ’ αυτού, ο Στέργιος Κουφός όρισε κανονικά προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής εν όψει Ρεθύμνου αλλά και Περιστερίου, το οποίο ο Κολοσσός θα υποδεχθεί το προσεχές Σάββατο (13/4, 15.45’).

Μάλιστα, η ΚΑΕ ξεκίνησε ήδη τη διάθεση των εισιτηρίων: «Τιμή 10€ ενήλικες και 5€ για παιδιά από 16 έως 18 ετών. Η είσοδος για παιδιά μέχρι 15 ετών είναι δωρεάν.

*Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) έως και την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00.

-Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 13/4), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.

-Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».